Bent u op zoek naar energiebesparende en kostenverlagende oplossingen voor de elektrotechnische installaties in uw woning? Wij helpen en adviseren u graag. Laat u inspireren door enkele referenties van projecten die zich onderscheiden. Of neem direct contact op met De Groot Elektrotechniek voor een goed gesprek over optimalisatie van uw installaties.

Terug naar overzicht

Familie Van Gorkom - tevredenheid van A tot Z

De familie Van Gorkom besluit na 25 jaar opnieuw zelf een woning te bouwen in Rosmalen. Deze keer mét een aannemer waarbij de bouwbegeleiding in eigen hand wordt gehouden. In die rol wordt er samen met De Groot Elektrotechniek het gehele elektra-pakket uitgedacht en uitgetekend.

Bekijk project

Nieuwbouw Rosmalen - Elektrotechnische voorzieningen, domotica, duurzame oplossingen alarmsysteem

De familie Janssen-Brekelmans bouwt momenteel een nieuwbouwwoning in Rosmalen, waarbij het uitgangspunt energieneutraliteit (Nul op de Meter) is.

Bekijk project

Nieuwbouwwoning Familie van Bavel-Bink

De familie van Bavel – Bink was voor hun nieuwbouwhuis in Vught op zoek naar een complete oplossing op het gebied van elektrotechniek. Via hun persoonlijke netwerk kwamen zij in aanraking met De Groot Elektrotechniek.

Bekijk project

​ Back to the roots at Empel!

Over hun derde verbouwing maakte het echtpaar Van de Ven-Juffermans zich niet echt zorgen. Uit ervaring weten ze dat vakmensen het verschil kunnen maken. Hun doel is helder: een grondige renovatie van de jaren ‘70 bungalow waardoor meer open ruimtes en betere energieprestatie ontstaan.

Bekijk project

Nieuwbouw Empel - Elektrotechnische voorzieningen, zonnepanelen en alarmsysteem

Voor het realiseren van hun nieuwe huis, was de familie Zuiderwijk-Dillen op zoek naar een bedrijf dat ervaring heeft met het realiseren van elektrotechnische oplossingen in de particuliere bouw, dit vonden zij bij De Groot Elektrotechniek.

Bekijk project

Hoogwaardige geïntegreerde installaties en domotica in luxueuze villa

De Groot Elektrotechniek neemt de tijd voor de klant.

Bekijk project

De Groot Elektrotechniek denkt mee over slimme oplossingen

Integreren van verschillende domotica-oplossingen om de woning levensloopbestendig te maken.

Bekijk project

Particulier - Toepassen van zonne-energie op uw elektrische installaties

Eindeloze mogelijkheden met PV-panelen en laadpalen voor elektrisch aangedreven auto's.

Bekijk project