Over hun derde verbouwing maakte het echtpaar Van de Ven-Juffermans zich niet echt zorgen. Uit ervaring weten ze dat vakmensen het verschil kunnen maken. Hun doel is helder: een grondige renovatie van de jaren ‘70 bungalow waarmee meer open ruimtes en betere energieprestatie ontstaan. Alles gaat op de schop. De emotionele band met deze plek is gebleven.

 “Ik ben hier aan de overkant geboren en als kind woonde ik tegenover dit huis. Daar wil ik later wonen!” riep mevrouw Van de Ven vol jeugdig enthousiasme destijds. Het is dus deels een jeugddroom die uitkomt wanneer in 2019 de bungalow in Empel wordt aangekocht.

Ze gaan compleet terug in de tijd. De 150 m2 is door een interieurarchitect opnieuw ingedeeld met waar mogelijk hergebruik van bouwmaterialen. Na de tekenfase is het plaatje helder en wordt de aannemer geselecteerd. De samenwerking met De Groot Elektrotechniek is bijna vanzelfsprekend!

Van groepenkast, inbraakbeveiliging, elektra tot zonnepanelen en buitenverlichting; alles wordt verzorgd door de mannen van De Groot Elektrotechniek. “We hebben een vaste contactpersoon met wie een goede communicatie en open lijnen is. Meedenken is een tweede natuur. Neem de stopcontacten die vanwege de karakteristieke Taats deur op de tekening net tegen de deur aankomen. Door alertheid is een betere plaats voor de stopcontacten snel gevonden”.

 Ook de samenwerking met de aannemer is zeer positief ervaren. Er wordt netjes gewerkt en de diverse werkzaamheden worden onderling afgestemd. Als opdrachtgever is dat prettig samenwerken.

Exemplarisch is de groepenkast: van een grote chaos met draden en knoppen is er nu overzichtelijke groepenkast die is vertienvoudigd!

Terug naar overzicht