Bij de aanleg van verlichting komen nogal wat aspecten om de hoek kijken. Wat wilt u precies verlichten, waar gaan de lichtpunten zich exact bevinden en hoe gaat u het hele verlichtingsplan besturen en beheren? Niet alleen denken we met u mee om te zorgen voor het meest praktische verlichtingsplan, ook kijken we naar een zo energiezuinig mogelijke oplossing. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, zodat wij u kunnen voorzien van persoonlijk advies op maat.

Bent u al overgestapt op led? De voordelen van ledverlichting zijn oneindig. Led heeft immers de toekomst en vervangt op steeds meer plaatsen de achterhaalde techniek van tl-verlichting. Door te kiezen voor ledverlichting, investeert u in energiezuinige en duurzame verlichting. De experts van De Groot Elektrotechniek helpen u graag met het opstellen en installeren van een individueel verlichtingsplan, al dan niet geheel volgens de richtlijnen die vallen onder het GREEN KEY keurmerk.

Als uw adviespartner stelt De Groot Elektrotechniek een exploitatie-overzicht op inclusief een berekening van de terugverdientijd met de bijbehorende offerte om uw verlichtingsinstallatie te verduurzamen. U kunt hierbij denken aan het vervangen van huidige verlichting door led verlichting en aanbrengen van aanwezigheidsdetectoren. Onze ervaring met EIA subsidie zetten wij graag voor u in, om  u de juiste ondersteuning te bieden bij subsidieaanvragen.

Interesse?

Bel dan met 073 642 14 17 of mail info@degrootelektrotechniek.nl

Neem contact op
  • GREEN KEY keurmerk
  • Verlichtingsplan op maat
  • Experts in led