Bij de aanleg van verlichting komen nogal wat aspecten om de hoek kijken. Wat wilt u precies verlichten, waar gaan de lichtpunten zich exact bevinden en hoe gaat u het hele verlichtingsplan besturen en beheren? Niet alleen denken we met u mee om te zorgen voor het meest praktische verlichtingsplan, ook kijken we naar een zo energiezuinig mogelijke oplossing. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, zodat wij u kunnen voorzien van persoonlijk advies op maat.

Rijdt u elektrisch, of bent u van plan om binnenkort over te stappen op een (gedeeltelijk) elektrisch aangedreven auto? Dan is het natuurlijk van belang dat deze ook van elektriciteit wordt voorzien. Door het plaatsen van een auto oplaadpaal bent u altijd in staat uw auto op te laden. U verkort zo bovendien gemiddeld de oplaadtijd aanzienlijk. Met een hybride  kan het geheel opladen van uw auto zo’n 8 uur duren. Bij een oplaadpaal duurt dit slechts 2 uur, afhankelijk van het type auto en accu.

De Groot Elektrotechniek helpt u met adviseren en uitvoeren van de installatie van led verlichting en/of het plaatsen van een of meerdere laadpalen.

Duurzaam - laadpalen en led-verlichting