De familie Janssen-Brekelmans bouwt momenteel een nieuwbouwwoning in Rosmalen, waarbij het uitgangspunt energieneutraliteit (Nul op de Meter) is. Om hun huis zo duurzaam mogelijk te maken, waarbij leefbaarheid en gemak belangrijke speerpunten zijn, zochten zij een regionale partij die voor hen alle elektrotechnische vraagstukken op kon lossen.

Omdat De Groot Elektrotechniek hen het hele plaatje kon bieden en dit ook toonbaar kon maken in een gedetailleerd en goed uitgewerkte offerte, besloten zij voor De Groot Elektrotechniek te kiezen. Voor de familie was het belangrijk dat ze in zee gaan met een partij met ervaring in de particuliere bouw, waarbij het gevoel goed is, advies een belangrijke rol speelt én die alles konden bieden waar zij om vroegen.

In dit project neemt De Groot Elektrotechniek zowel de aanleg van de elektrotechnische voorzieningen, domotica, duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en het alarmsysteem voor zijn rekening. “Lowie van De Groot Elektrotechniek zorgde voor een heldere offerte, waarbij hij open stond voor ideeën en voorstellen om binnen het budget te opereren. Daarbij adviseerde De Groot Elektrotechniek in bijvoorbeeld keuze van ontwerp, leveranciers, alarmsystemen en oplossingen. Wensen zoals nieuwe gecombineerde E- en W-technieken waaronder de Airspot kwamen via ons  en namen zij belangstellend en naar ieders tevredenheid op zich”, aldus de familie Janssen.

Terug naar overzicht