De elektrotechnische installaties bij bedrijven, groot en klein, zijn aan veranderingen onderhevig. Bij interne ontwikkelingen wanneer bijvoorbeeld de werkzaamheden, de omvang of de locatie veranderen. Externe invloeden die leiden tot installatietechnische aanpassingen zijn veelal veranderende wetgeving, maatschappelijke verwachtingen (rondom duurzaamheid) of nieuwe technieken. Hieronder vindt u projecten waar De Groot de breedte van ons dienstenpakket heeft ingezet. Met een tevreden klant als richtpunt voor een vaak langdurige samenwerking. 

Terug naar overzicht

Hotel Central – De Moriaen bar

​Al vanaf 1905 bestiert de familie Rademaker het Hotel Central in Den Bosch. De Groot Elektrotechniek heeft in samenwerking met het hotel gezorgd voor nieuwe (LED-)verlichting en domotica die het karakter van het hotel benadrukt en tegelijk zorgt voor een frisse en eigentijdse uitstraling.

Bekijk project

DE HAAS OPTIEK - Grondige verbouwing met geïntegreerd innovatieve elektrotechnische installaties

Tijdens de grondige verbouwing van de Bossche opticien De Haas zijn de allernieuwste en de meest innovatieve vormen van elektrotechnische installaties geïntegreerd.

Bekijk project

Slimmer aanpakken van eenvoudige zaken bij Vriesoord

De Groot Elektrotechniek was betrokken bij een grootschalige vernieuwing van zowel de productie- als opslagruimtes van vleesverwerkend bedrijf Vriesoord. Zo’n 10 verdeelkasten met besturing en elektriciteitsverdeling zijn compleet vervangen. Ook is intensief meegedacht en gewerkt aan verduurzaming.

Bekijk project

Witoma Caravans Rosmalen - Duurzaam lichtplan

Tijdens de wintermaanden kiezen de eigenaren van caravans en campers ervoor om hun eigendommen te stallen bij deze stalling in Rosmalen. Het is wel zo handig om in en rond de stalling voldoende licht te hebben. Daarom is er goede en duurzame ledverlichting van De Groot Electrotechniek geplaatst.

Bekijk project

Restyling kantoor aan Graaf van Solmsweg Den Bosch

De komst van een nieuwe huurder voor het kantoorpand aan de Graaf van Solmsweg in Den Bosch, zorgde voor de nodige aanpassingen in zowel het interieur als ook de elektrotechnische installaties.

Bekijk project

Transformatie kantoorpand Maaspoort naar 27 appartementen

Een voormalig kantoorpand aan de Goudsbloemvallei in de Bossche Maaspoort wordt momenteel omgebouwd naar een wooncomplex met in totaal 27 appartementen.

Bekijk project

Uitbreiding kantoor en magazijn Evers Kassasystemen

Evers Kassasystemen levert en onderhoudt kassa- en betaalsystemen. Met specialisatie in onder meer de bakkers-, horeca-, catering- en retailsector betaalt de Nederlandse consument regelmatig met een kassa van Evers.

Bekijk project

Slimme verlichting voor Bouwgroep Moonen ‘s-Hertogenbosch

Bij de uitbreiding van de kantoorruimtes van Bouwgroep Moonen uit Den Bosch, moesten uiteraard ook de elektrische netwerken onder handen genomen worden.

Bekijk project

24/7 operationeel voor online retailer On that Ass

Het bedrijfspand van On that Ass uit ’s-Hertogenbosch is volledig voorzien van elektrische installaties van De Groot Elektrotechniek.

Bekijk project

34 Nieuwe oplaadpunten bij Vriesoord ‘s-Hertogenbosch

De koel- en vrieshuizen van Vriesoord in Den Bosch zijn op het gebied van elektrische installaties geüpdatet door de vakmensen van De Groot.

Bekijk project

Toepassen van duurzame energie op uw elektrische installaties

Eindeloze mogelijkheden met PV-panelen en laadpalen voor elektrisch aangedreven auto's.

Bekijk project

Vriesoord - Up to date maken van koelvrieshuizen

Toekomst geschikt maken van koelvrieshuizen door middel van nieuwe installaties.

Bekijk project

Artiqua kantoren - Integreren van slimme installaties in wandgoten

Duurzame en ingenieuze plaatsing van verlichting en wandgoten bij nieuw gezichtsbepalend kantoorgebouw.

Bekijk project

Orly & Endevoets - Meerjarige intensieve en betrouwbare samenwerking

Duurzame en loyale samenwerking met Bouwbedrijf Orly & Endevoets uit ‘s-Hertogenbosch.

Bekijk project