De zorg voor uw elektronische installatie is bij ons in de juiste handen. We helpen en adviseren u bij het ontwerpen van de installatie die past bij uw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om uw woning, kantoor, winkel, zorginstelling of productieomgeving. Wij zorgen voor passend advies tijdens de ontwerpfase, gespecialiseerd vakwerk bij de aanleg en hoogwaardig onderhoud wanneer daar behoefte aan is. Daarnaast kunt u ons altijd inschakelen voor eventuele uitbreidingen van een installatie. 

Van eenvoudige tot zeer complexe elektrotechnische installaties, onze vakmensen weten precies waar ze mee bezig zijn. Zij installeren alle denkbare oplossingen, van elektriciteits- en krachtinstallaties, tot kabel- en wandgoten. Ook op het gebied van de installatie van duurzame (led)verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Veilig en betrouwbaar werkend aangelegd volgens de geldende voorschriften en kwaliteitsnormen, waaronder DEKRA. Dat mag u ook verwachten van een gecertificeerd bedrijf als De Groot Elektrotechniek. 

Bezit of beheert u een bedrijf of organisatie in de recreatie- en vrijetijdsbranche? Dan kunnen we samen met u ook werken aan elektrische en elektronische oplossingen die geheel volgens het GREEN KEY keurmerk zijn gecertificeerd. Met dit internationale keurmerk investeert u in duurzame en milieubesparende installaties en gaat daarmee een stap verder dan de huidige wet- en regelgeving vereist.