Evers Kassasystemen levert  en onderhoudt kassa- en betaalsystemen. Met specialisatie in onder meer de bakkers-, horeca-, catering- en retailsector betaalt de Nederlandse consument regelmatig met een kassa van Evers.

Vanuit hun huidige kantoor aan de Zilverenberg in Den Bosch, werken zo'n 15 medewerkers. Door de structurele groei van het bedrijf is zowel het magazijn als het kantoor flink uitgebreid. Modernisering van het kantoor zorgt voor meer openheid en prettiger werken. Open glazen wanden en voorgeprogrammeerde zit-sta bureaus zijn hier sprekende voorbeelden van. De Groot Elektrotechniek heeft met de aanleg van een compleet nieuwe meterkast inclusief de installaties, gezorgd de meest geschikte, elektrotechnische oplossing.

Met het vergroten van het magazijn ontstaan zowel een statisch als een dynamisch deel. Op de eerste verdieping bevindt zich de vaste (statische) opslag van de servicematerialen. Op de begane grond is nu een snelle omloop van in- en uitgaande goederen mogelijk. De realisatie van een gym, inclusief sanitaire voorzieningen en kleedruimten, brengt het gehele bedrijf in beweging. Medewerkers en directie kunnen hier even ontspannen door fysieke inspanning.

De uitbreiding van het magazijn gaat samen met de volledige aanleg van de elektrotechnische installaties, camerabeveiligingssysteem, bewegingssensoren, datanetwerken en verlichting. Laadpalen zijn tevens geplaatst om het duurzame wagenpark van Evers te voorzien van de juiste energie.

Terug naar overzicht