Elektro monteur (40 uur)

Als jij als elektromonteur trots bent op wat jij kan leveren en enthousiast bent om op jouw vakgebied je kennis uit te breiden, lees dan verder. de groot elektrotechniek zoekt elektromonteurs, die een naast het vak van elektrotechneut ook de ambitie hebben de slag naar automatisering te maken.

 

Bij wat voor een bedrijf kom jij te werken?

Een bedrijf die bij iedere opdracht de gewenste technische oplossing levert. Een bedrijf dat vooruitstrevend is in het bieden van duurzame oplossingen. Maar zeker ook een bedrijf dat in de 50 jaar van zijn bestaan het vakmanschap van de elektromonteur verstaat en zich hierin blijft ontwikkelen. Waar plezier in het werk, betrouwbaarheid, teamwork, trots en klantvriendelijkheid in de inborst van alle teamleden zit. Opdrachtgevers van de groot elektrotechniek zijn particulieren, bedrijven en woningcorporaties in de regio Den Bosch. Het team bestaat uit 15 hardwerkende enthousiaste mensen.

 

Wil je solliciteren, dan heb je het volgende in huis:

  • Een servicegerichte instelling,  je kan goed werken in teamverband en hebt een positieve werkhouding. Je neemt zelfstandig beslissingen wanneer nodig, en hebt de instelling om het afgesproken werk op tijd en naar wens te leveren.
  • minimaal 3 jaar ervaring als elektromonteur
  • in het bezit van een elektrotechnische opleiding, niveau 2
  • een geldig VCA certificaat is gewenst
  • aantoonbare kennis van NEN 1010
  • in het bezit van een rijbewijs B
  • en een goede fysieke gezondheid

 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • afwisselende functie in een goed werkend team
  • salaris passend bij je opleiding en werkervaring
  • mogelijkheid om vakgerichte cursussen te volgen

 

Waarom werkt deze toekomstige collega graag bij de groot elektrotechniek:

“Ik vind het mooi dat je bij de groot veelzijdig en afwisselend werk hebt. Je mag hier alle aspecten van het elektro vak uitoefenen. Ik verzorg de bekabeling van bedrijfsnetwerken maar leg bijvoorbeeld ook alarm- en camerabeveiliging aan. Onderhoud en storingen pak je ook mee. En dit alles voor zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het mooie is hier ook dat wat we nog niet kunnen, gaan we leren! Het is een niet al te groot bedrijf, iedereen kent elkaar en je vertrouwt elkaar. Dat werkt prettig samen.”

 

Jouw interesse is gewekt?

Neem dan contact met ons per mail en stuur je CV + motivatie mee. Of als je niet langer kunt wachten bel dan naar ons kantoor en vraag naar Lowie de Groot. Tel nr.: 073-6421417