De elektrotechnische installaties bij bedrijven, groot en klein, zijn aan veranderingen onderhevig. Bij interne ontwikkelingen wanneer bijvoorbeeld de werkzaamheden, de omvang of de locatie veranderen. Externe invloeden die leiden tot installatietechnische aanpassingen zijn veelal veranderende wetgeving, maatschappelijke verwachtingen (rondom duurzaamheid) of nieuwe technieken. Hieronder vindt u projecten waar De Groot de breedte van ons dienstenpakket heeft ingezet. Met een tevreden klant als richtpunt voor een vaak langdurige samenwerking. 

Terug naar overzicht

Boer Goossens Den Dungen

Een bruin café voorzien van een nieuwe en frisse uitstraling, zonder de historische sfeer weg te nemen? Bij Hotel-Café-Restaurant Boer Goossens in Den Dungen hebben het interieur en de daar bijbehorende elektrische installaties van het café een grondige update gekregen.

Bekijk project

Witoma Caravans Rosmalen - Duurzaam lichtplan

Tijdens de wintermaanden kiezen de eigenaren van caravans en campers ervoor om hun eigendommen te stallen bij deze stalling in Rosmalen. Het is wel zo handig om in en rond de stalling voldoende licht te hebben. Daarom is er goede en duurzame ledverlichting van De Groot Electrotechniek geplaatst.

Bekijk project

De Capelse hof - all electric

Bij de bouw van de Capelse Hof, een nieuwbouwproject in het Brabantse Sprang-Capelle waarbij onder andere 42 vrijstaande woningen worden gerealiseerd, is vanaf de eerste ontwerpen rekening gehouden om duurzaam en toekomstbestendig te bouwen.

Bekijk project

Bedrijven – Helder zicht in Bouwhal Oeteldonksche Club

Sinds 2002 kunnen verschillende bouwers van carnavalswagens uit Den Bosch en omliggende dorpen terecht in een grote bouwhal gelegen in het Bossche bedrijventerrein De Ertveld om te werken aan hun creaties.

Bekijk project

HESDO klaar voor de start

Bij HESDO, Bossche leverancier van elektronica- en telecommunicatieproducten, zijn energiebesparende maatregelen genomen om de gebouw beheerkosten te verlagen en duurzamer te presteren.

Bekijk project

Restyling kantoor aan Graaf van Solmsweg Den Bosch

De komst van een nieuwe huurder voor het kantoorpand aan de Graaf van Solmsweg in Den Bosch, zorgde voor de nodige aanpassingen in zowel het interieur als ook de elektrotechnische installaties.

Bekijk project

Transformatie kantoorpand Maaspoort naar 27 appartementen

Een voormalig kantoorpand aan de Goudsbloemvallei in de Bossche Maaspoort wordt momenteel omgebouwd naar een wooncomplex met in totaal 27 appartementen.

Bekijk project

Uitbreiding kantoor en magazijn Evers Kassasystemen

Evers Kassasystemen levert en onderhoudt kassa- en betaalsystemen. Met specialisatie in onder meer de bakkers-, horeca-, catering- en retailsector betaalt de Nederlandse consument regelmatig met een kassa van Evers.

Bekijk project

Bedrijven – Slimme verlichting voor Bouwgroep Moonen ‘s-Hertogenbosch

Bij de uitbreiding van de kantoorruimtes van Bouwgroep Moonen uit Den Bosch, moesten uiteraard ook de elektrische netwerken onder handen genomen worden.

Bekijk project

Bedrijven – 24/7 operationeel voor online retailer On that Ass

Het bedrijfspand van On that Ass uit ’s-Hertogenbosch is volledig voorzien van elektrische installaties van De Groot Elektrotechniek.

Bekijk project

Bedrijven – 34 Nieuwe oplaadpunten bij Vriesoord ‘s-Hertogenbosch

De koel- en vrieshuizen van Vriesoord in Den Bosch zijn op het gebied van elektrische installaties geüpdatet door de vakmensen van De Groot.

Bekijk project

Vitelco - Verzwaren e-installaties bij productie uitbreiding

Vitelco heeft in 's-Hertogenbosch één van de grootste kalverslachterij en uitbeenderij van Europa gevestigd. Een uitbreiding van de productieruimtes met een nieuwe snijzaal en bijbehorende inpaklijn vroeg om aanpassingen aan de elektrotechnische installaties.

Bekijk project

DE HAAS OPTIEK - Grondige verbouwing met geïntegreerd innovatieve elektrotechnische installaties

Tijdens de grondige verbouwing van de Bossche opticien De Haas zijn de allernieuwste en de meest innovatieve vormen van elektrotechnische installaties geïntegreerd.

Bekijk project

Bedrijven - Toepassen van duurzame energie op uw elektrische installaties

Eindeloze mogelijkheden met PV-panelen en laadpalen voor elektrisch aangedreven auto's.

Bekijk project

Vriesoord - Up to date maken van koelvrieshuizen

Toekomst geschikt maken van koelvrieshuizen door middel van nieuwe installaties.

Bekijk project

Golden Tulip Hotel Central - Inspelen op het gebied van de laatste trends in de hotellerie

Installatie van innovatieve oplossingen bij de renovatie van een hotel in de binnenstad van Den Bosch.

Bekijk project

Artiqua kantoren - Integreren van slimme installaties in wandgoten

Duurzame en ingenieuze plaatsing van verlichting en wandgoten bij nieuw gezichtsbepalend kantoorgebouw.

Bekijk project

SintLucas Boxtel - Trouwe samenwerking met De Groot als vakspecialist

Toepassen van slimme en inventieve oplossingen in verschillende ruimtes van mbo-vakschool.

Bekijk project

Orly&Endevoets - Meerjarige intensieve en betrouwbare samenwerking

Duurzame en loyale samenwerking met Bouwbedrijf Orly & Endevoets uit ‘s-Hertogenbosch.

Bekijk project